Despre noi - Foc De Vara

Go to content

Main menu:

 

    Cabinetul de Tratamente Naturiste condus de Doctorul Li Luo Xi functioneaza de mai bine de trei ani in Bucuresti. Doctorul Li Luo Xi a dorit sa practice Medicina Traditionala Chineza in Romania deoarece se stie ca romanii si nu numai ei apreciaza din ce in ce mai mult metodele alternative care isi au de fapt originea in Medicina Traditionala Chineza. Doctorul Li Luo Xi a absolvit Facultatea de Medicina dupa opt ani de studii in China. Cinci ani a studiat Medicina Traditionala Chineza si trei ani a studiat Medicina alopata.

   
Facultatile de Medicina in China au durata studiilor intre cinci si maxim opt ani.Este foarte mult de invatat pentru a stapani tehnica practicarii acupuncturii sau pentru studierea plantelor folosite in tratamente precum si aplicarea metodelor terapeutice. Doctorul Li Luo Xi provine dintr-o familie de medici traditionalisti chinezi in care cunostintele medicale teoretice si practice s-au transmis din generatie in generatie. Alaturi de tatal sau a practicat acupunctura inca din timpul liceului. Astfel a acumulat toata experienta inaintasilor sai.

    
Afectiunile care se pot trata la cabinetul doctorului Li Luo Xi sunt: cancer, noduli la san, dureri de cap, reumatism, afectiuni ale coloanei vertebrale, insomnie, stres, colesterol, afectiuni circulatorii, gastro-intestinale, boli interne, slabit. Tratamentele folosite sunt in general pe baza de plante chinezesti dupa retete specifice chinezesti si terapii precum: acupunctura, presopunctura, tratament termic, etc.

     Dintre toate afectiunile, se remarca rezultate bune in tratarea cancerului si a nodulilor la san. Acest tratament este diferit prin faptul ca se aplica extern sub forma de plasturi care au in componenta lor plante chinezesti supuse unor procese speciale de prelucrare. Concomitent cu acestia, se face si tratament intern, numai pe baza de plante.

     Pentru viitor, principala preocupare a Doctorului Li Luo xi este bolnavul de cancer si noduli la san, dedicand mult timp, concentrare si energie in slujba acestei cauze. O alta afectiune pe care il preocupa pe Doctorul Li Luo Xi este obezitatea; astfel, se ocupa de cercetarea si elaborarea unor retete din plante specifice pentru combaterea obezitatii, dar de asa natura incat sa nu produca niciun fel de reactii adverse.

 
 
Back to content | Back to main menu